Meer dan 15 jaar ervaring in riooltechniek en -ontwerp
Méér dan een rioolspecialist

Over ons

Met meer dan 15 jaar ervaring in riooltechniek en -ontwerp, hebben wij een grondige vak- en materiaalkennis in huis, zowel op praktisch als technisch vlak. 

Deze expertise wenden we aan voor grote en kleine bouwprojecten, voor particulieren, industriëlen, openbare en parastatale sectoren. We voeren professionele rioolstudies uit, waarbij we een gedetailleerd vooronderzoek, ontwerp en uitvoeringsplan op maat opstellen. Tevens verzorgen we de bestekken, meetstaten, werfopvolging, asbuiltplannen en rioolkeuring.

Niet zomaar een rioolspecialist,  maar een betrouwbare totaalpartner

Daarnaast specialiseren wij ons in EPB-/EPC-verslaggeving. Voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten, particuliere woningen, bedrijfspanden en openbare en parastatale  gebouwen verlenen wij professioneel advies over het creëren van een duurzame, energiezuinige bouw. Daarbij voeren we o.a. luchtdichtheidstesten uit en stellen wij het ventilatieverslag op.

Wij blijven ernaar streven meer te zijn dan de rioolspecialist, -keurder of EPB-/EPC-verslaggever. Niet alleen zien wij daarom nauwgezet toe op de timing, budgetbeheersing en correcte uitvoering van uw bouwproject, wij nemen ook de wettelijk verplichte veiligheidscoördinatie type B van kleine en middelgrote werven voor onze rekening.

Zo zijn we elke dag een betrouwbare totaalpartner voor tal van klanten, die in ons één vast aanspreekpunt vinden voor al hun behoeften op gebied van riolering en energieberekening.

Een betrouwbare totaalpartner voor tal van klanten

Contacteer ons voor vragen of advies.

  Bezig met verzenden...