Leidinggevend studiebureau in riolering voor kleine en grote dossiers

Rioolstudies &-ontwerp

De Vlaamse overheid verplicht de strikte scheiding van hemel- en afvalwaterstromen: een heikel punt voor tal van woningen, gebouwen en bedrijven op het privédomein, aangezien de eigenaars vaak geen kennis van zaken hebben en niet op de hoogte zijn van de staat of het traject van hun bestaande riolering, noch de complexe wetgeving errond.

In zo’n geval zijn de vakkundige experts van Coconsulting er om zorgvuldig naar u te luisteren en de technische en wettelijke achtergrond van uw probleem precies te begrijpen. We doen ons uiterste best om uw wensen, behoeften en verplichtingen in te schatten en de juiste oplossing te vinden, passend bij uw budget.

Wij brengen uw bestaande rioleringstoestand nauwkeurig in kaart door middel van camera- en meetapparatuur en detectiemateriaal.

Meten is weten

Wij brengen uw bestaande rioleringstoestand nauwkeurig in kaart door middel van camera- en meetapparatuur en detectiemateriaal. Overeenkomstig het afgesproken budget ontwerpen we vervolgens een nieuw plan met scheiding van regen- en afvalwater, inclusief (milieu)vergunningen, meetstaat en bestek. Hierin speelt ook de omgevingsaanleg (regenwaterinfiltratie en -buffering, bestrating, parking, aanplanting) een aanzienlijke rol, gezien deze een belangrijke impact heeft op de kostprijs van uw afkoppelingswerkzaamheden.

Leidinggevend studiebureau voor kleine en grote dossiers

Geeft u vervolgens uw goedkeuring, dan zoeken en vinden wij als leidinggevend studiebureau de geschikte partij om de nieuwbouw- of aanpassingenwerken uit te voeren. Niet alleen verzekeren we u dat deze afkoppelingswerken bij oplevering positief gekeurd worden, we bezorgen u er ook de as-builtplannen en uitgebreid fotomateriaal van.

Zo vormen we de betrouwbare specialist in afkoppelingsstudies en rioleringsconcepten. Een aanspreekpunt voor industrieel en particulier, maar bijvoorbeeld ook voor overheden, scholen, ziekenhuizen, of studiebureaus, en een professioneel tussenpersoon tussen deze en de rioolbeheerder. Voor kleine en grote dossiers van A tot Z, of het nu gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten.

U kan rekenen op onze jarenlange praktijkervaring, een grondige vak- en materialenexpertise en een altijd up-to-date kennis van het juridisch kader.

Heeft u vragen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een prijsraming.

De betrouwbare specialist in afkoppelingsstudies en rioleringsconcepten

Contacteer ons voor vragen of advies.

  Bezig met verzenden...